“Κούρεμα” και στο φαγητό ασθενών στα νοσοκομεία – Περικοπές γιατί δεν μπορούν να πληρώσουν μετρητοίς τους προμηθευτές

0

gnaΈνα από τα μεγαλύτερα πανεπιστημιακά νοσοκομεία της χώρας, το Ιπποκράτειο όπως φαίνεται στο έγγραφο, αναγκάζεται πλέον να προσαρμόζει το διαιτολόγιο ασθενών και γιατρών ανάλογα με τα διαθέσιμα τρόφιμα καθώς αδυνατεί να πληρώσει μετρητοίς τους προμηθευτές του…

Οι προμηθευτές αναγκάζουν την διοίκηση του νοσοκομείου να προσαρμοστεί στη νέα κατάσταση και να αλλάξουν την ποιότητα (;), την ποσότητα (;) πάντως να τροποποιήσουν προς το οικονομικότερο το διαιτολόγιο ώστε να ανταπεξέλθουν.

Αυτά είναι δείγματα άσχημων καταστάσεων στα νοσοκομεία της χώρας που θα συμβούν όχι…κάποτε, αλλά μέσα στις επόμενες ημέρες.

ippokrateio

ΠΗΓΗiatropedia.gr
Προηγούμενο άρθροΑντιεξουσιαστές εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στον Βύρωνα και άρχισαν να μοιράζουν τρόφιμα
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση της τοπικής ΝΔ για το γράψιμο ακραίου μηνύματος στα γραφεία της
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.