Φωτιά στο νοσοκομείο ΚΑΤ

0

purosvestikiΣτην Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός λίγα λεπτά μετά τις 12:00  και στο νοσοκομείο έσπευσαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Η φωτιά ξέσπασε σε χώρο όπου γίνονται εργασίες για την κατασκευή νέας πτέρυγας. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για φωτιά σε καλώδια μηχανήματος η οποία στη συνέχεια μεταφέρθηκε μέσω του φρεατίου του ασανσέρ και τον φωταγωγό και σε κάποια καλώδια του ισογείου.

Η άμεση επέμβαση των πυροσβεστών ήταν καταλυτική. Δεν κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές, ενώ άμεσα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο. Λόγω της φύσης των υλικών ο χώρος παραμένει αποκλεισμένος, ενώ λόγω των πυκνών καπνών υπήρξε μερική εκκένωση του χώρου.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΠειθαρχική δίωξη κατά Τρέμη, Πρετεντέρη, Μαλέλη, Πορτοσάλτε από την ΕΣΗΕΑ
Επόμενο άρθροΤουρκική εταιρεία αγόρασε το εμπορικό όνομα Τσίπρας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.