Δημοψήφισμα: Έστειλαν email στους διοικητές των νοσοκομείων με τα “υπέρ” & τα “κατά” του “ΟΧΙ”!

0

kouroublisΣυμβουλές προς…ψηφοφόρους απέστειλε χθες το υπουργείο Υγείας προς όλους τους διοικητές νοσοκομείων ώστε να εξασφαλίσει ότι είναι ευθυγραμμισμένοι με την “γραμμή” της κυβέρνησης.

Οι διοικητές αυτοί να θυμίσουμε ότι είναι διορισμένοι από την προηγούμενη κυβέρνηση και περιμένουν σύντομα να τους απολύσουν από το ΕΣΥ και μάλιστα χωρίς αποζημίωση.

Στο ομαδικό ηλεκτρονικό μήνυμα με αποδέκτες τους διοικητές των νοσοκομείων υπήρχαν δύο επισυναπτόμενα έγγραφα: Το πρώτο είναι το non paper του τι ζητάνε οι Θεσμοί και το δεύτερο είναι ένα ωραιότατο infografic με τα υπέρ και τα κατά του “όχι” στο επικείμενο δημοψήφισμα.

ΠΗΓΗiatropedia.gr
Προηγούμενο άρθροΑλέξη, η αυτοκτονία δεν είναι λύση…
Επόμενο άρθροΛεχώνα με επιλόχεια κατάθλιψη έπεσε από μπαλκόνι 4ου ορόφου στην Μεταμόρφωση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.