Δείτε τι έγινε όταν πουλί χτύπησε στο πιλοτήριο αεροσκάφους

0

aeroskafosΈνα πουλί προσέκρουσε στο τζάμι πιλοτηρίου μικρού ιδιωτικού αεροσκάφους κατά την διάρκεια της απογείωσης από το αεροδρόμιο Marechal Cunha Machado στην πόλη Sao Luis της Βραζιλίας. Μετά την πρόσκρουση το τζάμι του πιλοτηρίου έσπασε και οι δύο πιλότοι καθώς και οι επιβάτες γέμισαν αίματα.

Ο κυβερνήτης και ο συγκυβερνήτης του αεροσκάφους τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ οι επιβάτες σοκαρίστηκαν από το αναπάντεχο περιστατικό. Το αεροσκάφος γέμισε αίμα και φτερά και ο συγκυβερνήτης, που τραυματίστηκε λιγότερο από τον κυβερνήτη, προσπάθησε να καθαρίσει τον χώρο.

Το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο και ανέβηκε στο YouTube με πάνω από 200.000 θεάσεις μέχρι σήμερα.

Οι δύο πιλότοι αποφάσισαν να κάνουν αναγκαστική προσγείωση, αφού η τεράστια τρύπα που δημιουργήθηκε στο τζάμι του πιλοτηρίου δεν τους άφηνε άλλες επιλογές.

Ο Βρετανός πιλότος Steve Draper δήλωσε στον βρετανικό Τύπο σχετικά με το γεγονός: «Η πλειοψηφία των περιστατικών πρόσκρουσης πτηνών σε αεροσκάφη συμβαίνει συνήθως κατά την απογείωση και την προσγείωση, δηλαδή όταν τα αεροσκάφη βρίσκονται ακόμα πολύ κοντά στο έδαφος. Συνήθως τα πουλιά προσκρούουν σε αεροσκάφη κάτω από τα 3.000 πόδια, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ένα παρόμοιο γεγονός αποκλείεται να συμβεί και σε μεγαλύτερα ύψη».

aeroskafos2

https://www.youtube.com/watch?v=PmHaV2lmVl4

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΈρευνα Σ.Ε.Φ.Α: 1 στους 5 βρίσκει φίλο ή συγγενή να κάνει μάθημα στο παιδί του!
Επόμενο άρθροΣεισμική δόνηση με επίκεντρο τη Νέα Μάκρη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.