Φωτιά στους πρόποδες της Πάρνηθας!

0

49446Πυρκαγιά ξέσπασε στο Πανόραμα Αχαρνών, στην κοινότητα των Θρακομακεδόνων, που βρίσκεται στους πρόποδες της Πάρνηθας, λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι.

Προς το παρόν, η φωτιά δεν απειλεί κατοικίες, ενώ στο σημείο επιχειρεί πολυάριθμη πυροσβεστική δύναμη για να θέσει υπό έλεγχο την πυρκαγιά και να ην εξαπλωθεί στο δάσος. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν πλέον 45 πυροσβέστες με 15 οχήματα και ένα ελικόπτερο.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβό, η φωτιά ξέσπασε στην οδό Μακεδονίας, που είναι στην ρεματιά των Θρακομακεδόνων.

Προς το παρόν, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο, καθώς υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από την πυροσβεστική, τις υδροφόρες του δήμου και πλήθος εθελοντών που συμβάλουν αποφασιστικά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Προηγούμενο άρθροΛαφαζάνης: Το νέο μνημόνιο να γίνει παρένθεση
Επόμενο άρθροΕπιχείρηση… “Μαξιλάρι των 120” & απόσυρση της “καυτής πατάτας”!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.