Την Δευτέρα ανοίγουν οριστικά οι τράπεζες!

0

Withdrawing cash from ATMΕπειτα από τηλεδιάσκεψη στελεχών της Τραπέζης της Ελλάδος με τεχνοκράτες και ανώτατους αξιωματούχους της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας λύθηκαν τα τελευταία τεχνικά προβλήματα και αποφασίστηκε ότι οι τράπεζες σε όλη την χώρα θα ανοίξουν την Δευτέρα 20 Ιουλίου.

Έπειτα από τρεις εβδομάδες τραπεζικής αργίας, η χθεσινή απόφαση της ΕΚΤ να ξαναδώσει ρευστότητα στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα αυξάνοντας τον ELA κατά 900 εκατ.ευρώ αποτέλεσε τον καταλύτη για να αποφασιστεί να τεθεί ξανά σε λειτουργία το ελληικό τραπεζικό.

Το γεγονός ότι αποφασίστηκε πως από Δευτέρα ξανανοίγουν οι τράπεζες δεν θα επηρεάσει τους περιορισμούς που βρίσκονται σε ισχύ. Τα capital controls παραμένουν και το ημερήσιο όριο ανάληψης 60 ευρώ δεν μεταβάλλεται.

Προηγούμενο άρθροΠΡΟΣΟΧΗ! Μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιών το Σάββατο!
Επόμενο άρθροΔύο συλλήψεις για την φωτιά του Υμηττού!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.