Μεγάλη Φωτιά στο Καρέα-Υμηττός – Πνίγεται η Αττική από τους καπνούς

2

489894894Η φωτιά ξεκίνησε σε σημείο ανάμεσα στο νεκροταφείο Βύρωνα και τη λεωφόρο Κατεχάκη και τώρα οι φλόγες έχουν φύγει προς τον Υμηττό. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε κοντά σε κατοικημένη περιοχή, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν κινδυνεύουν σπίτια καθώς η φωτιά κατευθύνεται προς το βουνό.

Η φωτιά, μέσα σε λίγα λεπτά πήρε μεγάλες διαστάσεις, καθώς στην Αττική πνέουν δυνατοί άνεμοι. Μάλιστα, με καπνό έχει καλυφθεί η μισή Αττική.

Στο σημείο σπεύδουν 40 πυροσβέστες με 15 οχήματα, αλλά και 2 καναντέρ και ένα ελικόπτερο.

Οσον αφορά το μέτωπο στο Κορωπί, η φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη και καίει χαμηλή βλάστηση
Πηγή: Τώρα: Μεγάλη φωτιά στον Υμηττό -Με καπνό καλύφθηκε η μισή Αθήνα [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/217731/tora-megali-fotia-ston-ymitto-me-kapno-kalyfthike-i-misi-athina-eikones#ixzz3g90vao3o

Προηγούμενο άρθροΜετά από 17 χρόνια ανοίγει το αρχαίο θέατρο Δωδώνης!
Επόμενο άρθροΦωτιά και στο Κορωπί!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.