Απαγορεύση των beach party!

0

123131Με έγγραφό της προς τους δήμους, η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας και οι κατά τόπους Κτηματικές Υπηρεσίες τονίζουν ότι απαγορεύεται η κατάληψη κοινόχρηστης παραλίας και η χρήση μεγαφωνικών εγκαταστάσεων για τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων
Να απαγορεύσει τα beach party που διοργανώνονται στις παραλίες επιχειρεί το υπουργείο Οικονομικών.

Με έγγραφό της προς τους δήμους, η Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας και οι κατά τόπους Κτηματικές Υπηρεσίες τονίζουν ότι απαγορεύεται η κατάληψη κοινόχρηστης παραλίας και η χρήση μεγαφωνικών εγκαταστάσεων για τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων.

78448784Με βάση κοινή υπουργική απόφαση που εκδόθηκε το Μάιο (και επαναλαμβάνει παλαιότερες διατάξεις που σχεδόν ποτέ δεν εφαρμόζονται) η χρήση του αιγιαλού επιτρέπεται μόνο για εκμεταλλευτές μπαρ, καντίνες, θαλάσσια σκάφη κλπ.

Ενώ απαγορεύεται όμως η διοργάνωση beach party σε δημόσιες παραλίες, όχθες λιμών ή ποταμών κλπ, οι ίδιες υπηρεσίες του υπουργείου αναγνωρίζουν ότι ο έλεγχος είναι δύσκολος, καθώς η τοποθέτηση και το ξήλωμα των πρόχειρων δαπέδων στην άμμο, των μικροφωνικών εγκαταστάσεων κλπ διενεργείται συνήθως από την Παρασκευή ή το Σάββατο το βράδυ, αφού κλείσουν οι υπηρεσίες και διαρκούν μέχρι το ξημέρωμα, οπότε ο ελεγκτικός μηχανισμός δεν μπορεί να εντοπίσει τις παράνομες εργασίες.

Παρόλα αυτά, αν εντοπιστεί εγκαίρως κάτι τέτοιο, το υπουργείο Οικονομικών δίνει οδηγίες στους υπαλλήλους του να τραβούν φωτογραφίες και να ζητούν ονόματα, διευθύνσεις και ΑΦΜ όσων διαπράττουν τέτοιες ενέργειες.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθρο“Επανήλθε” η πιάτσα τοξικομανών μπροστά από τον κοινωνικό ξενώνα αστέγων στου Ψυρρή
Επόμενο άρθροΜαζικές αντιδράσεις για τον Δολοφόνο του Cecil
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.