Θύμα ληστείας στο Χαλάνδρι: Ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή και πήγε να με πνίξει

0

xalandriΤον τρόμο έζησε μέρα μεσημέρι μια οικογένεια στο Χαλάνδρι όταν άγνωστος άντρας μπήκε στο σπίτι και έκλεψε τα χρυσαφικά από την κρεβατοκάμαρα αφού πρώτα χτύπησε την ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Όπως περιγράφει η κυρία Μαρία, ο νεαρός ληστής, μπήκε από την πόρτα της κουζίνας στα ενδότερα του σπιτιού αφού προηγουμένως μπήκε στο πάρκινγκ.

«Εκείνη την στιγμή έκανα δουλειές στο σπίτι, είχα βάλει το φαγητό να ψήνεται στο φούρνο και ο σύζυγός μου βρισκόταν στο πάνω όροφο για κάτι μερεμέτια» αναφέρει μεταξύ άλλων η 59χρονη κυρία Μαρία και συνεχίζει: «Ο ληστής, αφού μπήκε στο σπίτι, προχώρησε στην κρεβατοκάμαρα, εγώ αφού τέλειωσα με τις δουλειές στο καθιστικό πήγα μέχρι την κρεβατοκάμαρα, και εκεί τον είδα».

Όταν η 59χρονη ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον ληστή, δεν το έβαλε στα πόδια αλλά άρχισε να φωνάζει δυνατά προκειμένου να την ακούσει ο άντρας της αλλά και να φοβηθεί ο ληστής.

«Όταν τον είδα από τον καθρέφτη να στέκεται και να κλέβει τα χρυσαφικά, αμέσως έβαλα τις φωνές. Εκείνος έτρεξε και έπεσε επάνω μου με δύναμη ρίχνοντάς με πάνω στο έπιπλο, αμέσως του έπιασα το μπατζάκι από το παντελόνι, εκείνος γύρισε και με έπιασε από το λαιμό για να με πνίξει».

Για καλή της τύχη ο σύζυγός της άκουσε τις φωνές και κατέβηκε από τον πάνω όροφο να δει τι συνέβη.

«Ο άντρας μπήκε από την πόρτα της κουζίνας αλλά εκείνη τη στιγμή ο κλέφτης έφευγε. Συναντήθηκαν στην αυλή, όμως ο σύζυγός μου δεν κατάφερε να τον κυνηγήσει, καθώς ήταν πολύ αργά» λέει η κυρία Μαρία.

Η λεία του κλέφτη ήταν τα χρυσαφικά της οικογένειας, όσα, δηλαδή, είχαν απομείνει μετά τη διάρρηξη στο σπίτι της οδού Νεφέλης πριν από εννέα μήνες.

Τώρα πλέον η αστυνομία αναζητά τον δράστη από τις περιγραφές του ζευγαριού.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθρο“Ο κ. Αράπογλου έπαιζε τον ρόλο του μυστικοσυμβούλου του κ. Γρετζελιά”
Επόμενο άρθροΔεν ξεπέρασε τα βασανιστήρια της σκληρότερης φυλακής – Αυτοκτόνησε μετά την απελευθέρωσή του
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.