Τα είχε με την Ιρίνα Σάικ ο Μπλάτερ;

0

batlerΈχουν δει πολλά τα μάτια μας κι έχουν ακούσει πολλά τα αυτιά μας… Αλλά οι φήμες που κυκλοφορούν σε ξένα ΜΜΕ και κάνουν λόγο για παλαιότερη σχέση του Ζεπ Μπλάτερ με την Ιρίνα Σάικ… μας ξεπερνούν. Φαίνεται πως ο ηλικιωμένος Ελβετός έχει τον τρόπο του και δεν κουμαντάρει καλά μόνο το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά και τις γυναίκες.

Ναι, καλά διαβάσατε! Δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο 79χρονος υπό παραίτηση πρόεδρος της FIFA είχε δεσμό με την κατά 50 χρόνια νεότερή του Ρωσίδα, που θεωρείται από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου.

Μάλιστα, οι δυο τους έχουν βρεθεί σε εκδηλώσεις ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν. Πιο πρόσφατη, το γκαλά της FIFA του 2014, όταν η Ιρίνα συνόδευε τον Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μπλάτερ την 28 χρόνια μικρότερή του Λίντα Μπάρας.

Ο Μπλάτερ έχει παντρευτεί τρεις φορές στο παρελθόν έχοντας δύο διαζύγια, ενώ η μία σύζυγός του απεβίωσε. Η τελευταία του σύζυγος, Γκρατσιέλα Μπάνκα, τον είχε χαρακτηρίσει σε δηλώσεις της ψυχοπαθή με προσωπικότητα.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΤεράστια κυβερνοεπίθεση με θύματα 4 εκατ. δημοσίους υπαλλήλους
Επόμενο άρθρο2o Δημοτικό Ν.Φ.: Γιορτή λήξης με αφιέρωμα στον Πολιτισμό και την Τέχνη
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.