Στικούδη και Καινούργιου θύματα εταιρείας επικίνδυνων προϊόντων αδυνατίσματος

0

stikoudiΣε διαφήμιση παράνομων προϊόντων αδυνατίσματος στο internet που υπόσχονται γρήγορο αδυνάτισμα άρχισε να εμφανίζεται η Κατερίνα Στικούδη.
Η καταγγελία ήρθε από το γνωστό μοντέλο που ξαφνικά είδε… να διαφημίζει τα προϊόντα χωρίς φυσικά να το ξέρει και ήδη έχει καταθέσει μήνυση. Εκτός από το γνωστό μοντέλο, καταγγελία για παράνομη χρήση των φωτογραφιών της έκανε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και η Κατερίνα Καινούργιου.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε άμεσα και διαπιστώθηκε ότι μια εταιρεία από την Ιρλανδία όχι απλά χρησιμοποιούσε παράνομα τη φωτογραφία του μοντέλου, αλλά και πως τα σκευάσματα που πωλούσε μέσω internet δεν έχουν την έγκριση του ΕΟΦ. Μάλιστα υπάρχουν καταγγελίες για παρενέργειες σε άτομα που έκαναν χρήση των προϊόντων.

Ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες σε βάρος των υπευθύνων και έχει σχηματιστεί δικογραφία.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: “Ετσι γλεντάνε τα νιάτα”!
Επόμενο άρθροGeorgia Kousoulou: Η Ελληνίδα ηθοποιός που τρελαίνει τους Βρετανούς!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.