Σουλτς σε Τσίπρα: Είσαι ερωτευμένος με τη Μέρκελ;

0

soultsΈναν πιο… προσωπικό διάλογο μεταξύ του Μάρτιν Σουλτς και του Αλέξη Τσίπρα από την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής στη Ρίγα της Λετονίας μεταφέρει με δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Σύμφωνα με όσα γράφει ο δημοσιογράφος Thomas Gutschker, ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κάθονταν μαζί μέχρι που ο Αλέξης του είπε ότι πρέπει να φύγει γιατί έχει «ραντεβού με την Άνγκελα».

Τότε ο Σουλτς με διάθεση για χιούμορ τον ρώτησε με απορία: «Με την Άνγκελα; Ποια είναι αυτή;», με τον Έλληνα πρωθυπουργό να του απαντά: «Ξέρεις ποια Άνγκελα».

Μάλιστα ο διάλογος συνεχίστηκε μεταξύ των δύο αντρών με τον πρόεδρο της Ευρωβουλής να λέει στον Τσίπρα: «Μιλάτε δηλαδή στο ενικό».

Στο σημείο αυτό, αναφέρει ο δημοσιογράφος, «ο Τσίπρας έλαμψε». Ο Μάρτιν Σουλτς βρήκε όμως αφορμή και συνέχισε να κάνει πλάκα στον Έλληνα πρωθυπουργό: «Μήπως είσαι λίγο ερωτευμένος;», τον ρώτησε, αφού πρώτα τον σκούντηξε με τον αγκώνα του.

soults2

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΔιήμερο Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών στη Νέα Χαλκηδόνα
Επόμενο άρθροΦροντιστήρια ΕΡΑΣΜΟΣ: Καλοκαιρινό τμήμα προετοιμασίας Γ΄Λυκείου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.