Παραιτήθηκε από ευρωβουλευτής ο Μανώλης Γλέζος – Ποιος παίρνει την θέση του

0
glezosΤην παραίτησή του από ευρωβουλευτής υπέβαλε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, Μανώλης Γλέζος, κάνοντας πράξη τη δήλωσή του πως μετά από έναν χρόνο θητείας στο Ευρωκοινοβούλιο , θα αποχωρούσε.

Η παραίτηση του Μανώλη Γλέζου θα τεθεί σε ισχύ από τις 8 Ιουλίου.

Μέσω του blog της Κίνησης Ενεργοί Πολίτες, ο Μανώλης Γλέζος δήλωσε: Με αφορμή τα δημοσιεύματα που αφορούν την “παραίτηση” μου διευκρινίζω, ότι όπως είχα υποσχεθεί, αυτή θα γίνει με την συμπλήρωση ενός χρόνου.
Έτσι και θα γίνει.
Ο χρόνος ολοκληρώνεται τον Ιούλιο και μέχρι τότε παραμένω ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ”.

Τη θέση του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα πάρει ο Γιάννης Μηλιός.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών του 2014 έπρεπε να τον διαδεχτεί ο Νίκος Χουντής, αλλά από τη στιγμή που έχει αποδεχτεί τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου, δεν μπορεί να αποδεχτεί τη θέση του ευρωβουλευτή.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΤώρα: Έκρηξη σε μπαρ στα Πατήσια
Επόμενο άρθροΠΠΙΕΔ: Μουσικό Φεστιβάλ & Βράβευση μαθητών & καθηγητών την Κυριακή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.