Ήρθε πάλι… “χειμώνας” με βροχές και καταιγίδες

0

wpid-kairos-kataigida-660.jpgΟ καιρός συνεχίζει τα… τρελά του. Οι πρωινές καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας δεν θα σταματήσουν. Από το μεσημέρι και μετά και ειδικά το απόγευμα ο καιρός θα είναι βροχερός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ ο καιρός θα είναι βροχερός στα ηπειρωτικά ενώ οι άνεμοι θα φτάσουν στο Αιγαίο και τα 6 μποφόρ. Το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει ίδιο και αύριο Σάββατο με το θερμόμετρο να πέφτει αρκετά τη νύχτα σε πολλές περιοχές της χώρας.

Στην Αττική Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για το Σάββατο λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.
Ανεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4
Με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Προηγούμενο άρθροΔιαφημίσεις για burger… αναμφισβήτητα οι πιο sexy. Δείτε γιατί
Επόμενο άρθροΠέθανε η ηθοποιός Κωνσταντίνα Σαββίδου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.