Δείτε τη φύση να “καταπίνει” εγκαταλειμμένο χωριό

0

fusiΣτο Σενγκσάν, ένα από τα περίπου 400 νησάκια του αρχιπελάγους Σανγκσί, κοντά στις εκβολές του ποταμού Γιανγκτσέ στην Κίνα, μπορεί να αντικρίσει κανείς ένα μοναδικό θέαμα: τη φύση να «καταπίνει» ένα ολόκληρο εγκαταλειμμένο χωριό.

Η βλάστηση έχει κυριολεκτικά καταλάβει το μικρό χωριουδάκι, που εγκαταλείφθηκε από τους κατοίκους του – στην πλειοψηφία τους ψαράδες – όταν η φτώχεια τους ανάγκασε να μετακομίσουν στην ενδοχώρα.

Οι πέτρινοι τοίχοι καταρρέουν κάτω από το βάρος των χοντρών κλαδιών ενώ το ψαροχώρι έχει μετατραπεί σε ζούγκλα, όπως φανερώνουν οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, τις οποίες τράβηξε η ερασιτέχνης φωτογράφος Κινγκ Τζιανγκ από τη Σανγκάη.

fusi1

fusi2

fusi3

fusi4

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΣαν “πουλάκι” κοιμήθηκε στο κελί του ο παιδοκτόνος αστυνομικός
Επόμενο άρθροΤο πρωί αρχιφύλακας και το βράδυ εκβιαστής – Εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που χτυπούσε ιδιοκτήτες καταστημάτων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.