image

Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη Παρασκευή (29/5) τα ξημερώματα, συνελήφθη στη Νέα Χαλκηδόνα 25χρονος ομογενής από το Καζακστάν, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε αφαιρέσει Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο από την ίδια περιοχή.

Ο συλληφθείς τον τελευταίο μήνα, μαζί με συνεργούς του -που αναζητούνται- διέπρατταν κλοπές αυτοκινήτων από τις περιοχές της Νέας Χαλκηδόνας και της Νέας Φιλαδέλφειας.

Συγκεκριμένα,  εντόπιζαν βραδινές ώρες σταθμευμένα οχήματα συγκεκριμένης μάρκας. Στη συνέχεια προέβαιναν στην κλοπή τους, σπάζοντας την κλειδαριά της πόρτας και τα έθεταν σε λειτουργία παραβιάζοντας τον διακόπτη της μίζας…

Προηγούμενο άρθροΔεν υπάρχει! Yaris τράκαρε με Leopard…
Επόμενο άρθροΝέα Ιωνία: Ληστές τράπεζας άνοιξαν πυρ κατά αστυνομικών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.