Φωτιά θα πάρουν οι τιμές σε πετρέλαιο και βενζίνη

0

antlia2Από το τελευταίο τρίμηνο του 2015 θα αρχίζει να ανακάμπτει η τιμή του πετρελαίου, σύμφωνα με νέα οικονομική έρευνα της Atradius, και εκτιμά ότι το πετρέλαιο θα πωλείται προς 75 δολάρια κατά μέσο όρο το 2016.

Τιμή δηλαδή κατά πολύ πιο υψηλή από τα εφετινά επίπεδα που έδωσαν ανάσα στους καταναλωτές.

Κάπως έτσι σε ότι φορά στη λιανική τιμή της βενζίνης που σήμερα κινείται κοντά στο 1,50 ευρώ το λίτρο και ενώ το πετρέλαιο έχει τιμή κοντά ή κάτω από τα 60 δολάρια όλα δείχνουν ότι προς τα τέλη του έτους θα δούμε και πάλι τιμές κοντά ή και πάνω από το 1,70 ευρώ το λίτρο.
Σε ό,τι αφορά στο πετρέλαιο θέρμανσης που φέτος κινήθηκε κοντά στο ένα ευρώ η πρόβλεψη είναι δύσκολη καθώς κανείς δεν γνωρίζει εάν εκτός από την αύξηση της τιμής θα υπάρξει και κάποια αλλαγή στον φόρο.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΚατέβασαν έργο καλλιτέχνη στην Κλαυθμώνος γιατί ενοχλήθηκε ένας ιερέας
Επόμενο άρθροΤζιχαντιστές αναγκάζουν άνδρα να σκάψει τον τάφο του λίγο πριν τον σκοτώσουν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.