Πότε κλείνουν τα Δημοτικά σχολεία για καλοκαίρι

0

dhmotiko

Την Δευτέρα 15/6/2015 κλείνουν τα Δημοτικά σχολεία και σταματούν τα μαθήματα για τους μικρούς μαθητές σύμφωνα με εγκύκλιο που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για το σχολικό έτος 2014-2015 η διδασκαλία των μαθημάτων θα λήξει τη Δευτέρα 15-6-2015, ημέρα κατά την οποία θα χορηγηθούν οι τίτλοι προόδου και θα αποσταλούν οι τίτλοι σπουδών των μαθητών της ΣΤ τάξης για την εγγραφή τους στα γυμνάσια.

Προκειμένου οι Διευθυντές/Προϊστάμενοι των σχολικών μονάδων να διευκολυνθούν στην έκδοση των απαραίτητων βεβαιώσεων ή τίτλων για:

α)την εγγραφή των νηπίων στην Α’ Τάξη Δημοτικού,

β) την προαγωγή των μαθητών στην επόμενη τάξη ή

γ) την εγγραφή τους στο Γυμνάσιο,

Το υπουργείο Παιδεία κάνει γνωστό ότι στο πληροφοριακό σύστημα MySchool έχουν αναρτηθεί οι βεβαιώσεις παρακολούθησης Νηπίου, Τίτλοι Προόδου για τις τάξεις Α΄ έως και Ε’ και οι Τίτλοι Σπουδών για την τάξη ΣΤ’.

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΝ.Φιλαδέλφεια: Sleepover στο Μουσείο Μικρασιατικού Ελληνισμού «Φιλιώ Χαϊδεμένου» (photos)
Επόμενο άρθροΟ πρωθυπουργός παντρεύτηκε τον “καλό” του!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.