Οι αξέχαστες αδελφές Λυκούδη… (photos)

0

likoudi_620_4Υπήρξαν λαϊκά ‘είδωλα’ για μια γεμάτη επταετία. Κάτι σαν αδελφές Γαρμπή με πλουσιοπάροχο φυσικό στήθος. Και μπορεί πλέον και οι δυο να είναι παντρεμένες και μανούλες, ωστόσο τα γυμνά τους συνεχίζουν να μας συγκινούν. Σαν παλιοί φίλοι από το στρατό που έχουμε να δούμε χρόνια.

Οι προικισμένες αδελφές, που έσκασαν μύτη με ένα χρόνο διαφορά (το 1996 η Ράνια Λυκούδη ως Μις Ελληνίδα και το 1997 η Μένη ως Αναπληρωματική Μις Γιανγκ), είχαν καθημερινή παρουσία στη ζωή μας.

Και οι δυο τους δεν είχαν προδιαγραφές μοντέλου. Δεν έγιναν ποτέ τοπ. Δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να παρουσιάσουν την δική τους εκπομπή. Ωστόσο τα φυσικά τους προσόντα είναι αδιαφιλονίκητα και καθόλου ευκαταφρόνητα. Όπως και από όπου και να το δεις.

Δυο αδελφές που αποδεικνύουν με τον πιο βαβαβούμ τρόπο την δύναμη των καλών γονιδίων. Δυο γυναίκες στα στήθη των οποίων μεγαλώσαμε…

 

ΠΗΓΗoneman.gr
Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Ο μεγάλος Θανάσης Βέγγος παίζει μπάλα στο Γήπεδο της ΑΕΚ! (video)
Επόμενο άρθροΒάρδιες Ιατρών Κοινωνικού Ιατρείου-Φαρμακείου για τον Μάιο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.