ΝΗΣΙΔΑ: Απάντηση Δ.Φ.Χ. σε ερώτηση Δημ. συμβούλου – Ρεπορτάζ Fx

0

fx-petalo-nhsidas-nea-filadelfeia1Ο δημοτικός σύμβουλος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας Κώστας Ντάτσης (Ζούμ Μαζί) είχε στείλει στη διοίκηση του Δ.Φ.Χ. την παρακάτω επιστολή που αφορά μεγάλα προβλήματα της περιοχής της Νησίδας Νέας Φιλαδέλφειας. Πριν την επιστολή δείτε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ του Fx από την περιοχή της Νησίδας.

Δείτε Ρεπορτάζ του Fx για τη Νησίδα⇒ Πέταλο Νησίδας, η Επικίνδυνη Εξοχή της Νέας Φιλαδέλφειας”, “Τηλεοπτικό ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πέταλο Νησίδας, η Επικίνδυνη Εξοχή της Νέας Φιλαδέλφειας”, “Ν. Φιλαδέλφεια: Η «σφραγισμένη» παιδική χαρά της Νησίδας & ο Πυλώνας!”, Νησίδα Νέας Φιλαδέλφειας: “Καρκίνος υψηλής τάσης”!

Η επιστολή του κ. Ντάτση προς το Δ.Φ.Χ.

444455556666

Η απάντηση του Δ.Φ.Χ.

111122223333

Προηγούμενο άρθροΠροσοχή! Στέλνουν e-mail τάζοντας κέρδη από παράνομο στοίχημα, αλλά κλέβουν τα στοιχεία σας
Επόμενο άρθροΜεγάλοι Ελληνες: Σταμάτης Κριμιζής – “Από την Χίο στο απέραντο του Διαστήματος “!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.