Εξάχρονη ζούσε μες στις ακαθαρσίες σε διαμέρισμα-τρώγλη στην Λάρισα

0

koritsi

Δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που κλήθηκαν το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Λάρισας όταν αντίκρισαν ένα εξάχρονο κοριτσάκι να ζει κλεισμένο κάτω από άθλιες συνθήκες, μες στις ακαθαρσίες, σε απομεινάρια φαγητού, σε έντονη δυσοσμία και κατσαρίδες!

Οι άντρες της Αστυνομίας μπήκαν στο διαμέρισμα, στο οποίο το παιδί ζούσε με τη μητέρα του, με εισαγγελική εντολή και έπειτα από κλήση γειτόνων οι οποίοι άκουγαν το παιδί να κλαίει.

Όπως διαπιστώθηκε το παιδί ήταν μόνο του στο σπίτι και οι συνθήκες διαβίωσης μέσα σε αυτό εντελώς ακατάλληλες.

Το εξάχρονο κοριτσάκι, που δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις, μεταφέρθηκε στην Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας προκειμένου προληπτικά να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, αλλά και να σιτιστεί κανονικά, ενώ με απόφαση των εισαγγελικών αρχών η 32χρονη μητέρα του έχασε πλέον την επιμέλεια του παιδιού.

Το κοριτσάκι θα παραμείνει στο ΓΝΛ για όσες ημέρες απαιτηθεί έως ότου βρεθεί ίδρυμα να το φιλοξενήσει.

Πάντως, όπως προέκυψε από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ., η 32χρονη μητέρα του παιδιού, ζούσε στην ανέχεια καθώς το προνοιακό επίδομα δεν επαρκούσε για να συντηρήσει την ίδια και το παιδί της και μη έχοντας άλλη βοήθεια, έπιασε δουλειά σε εργοστάσιο αφήνοντας μόνο το παιδί στο σπίτι.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΠανελλήνιες 2015: Οι τροφές που βελτιώνουν μνήμη και συγκέντρωση
Επόμενο άρθροΤο πρώτο παγκόσμιο βραβείο Γαλλοφωνίας σε μαθητές του Τυρνάβου!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.