Δράση της Ενωσης Κρητών Φ.Χ. για την ενίσχυση των συμπολιτών μας

0

Λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

12356564Η οικονομική κρίση που μαστίζει ολόκληρη την Ελλάδα έχει δυστυχώς φτάσει και στη γειτονιά μας. Οι δοκιμαζόμενοι συμπολίτες μας, αυξάνονται καθημερινά και με ιδιαίτερα γοργούς ρυθμούς. Όλοι οφείλουμε να ενεργοποιηθούμε και να συμμετέχουμε στον αγώνα για την ανακούφισή τους.

Ως Ένωση Κρητών Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, επιδιώκουμε να βάλουμε κι εμείς ένα λιθαράκι σε αυτό το δύσκολο και συνεχή αγώνα. Γι’αυτό το λόγο αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας ( όπως λάδι, ρύζι, όσπρια, ζυμαρικά, γάλα, ζάχαρη, αλεύρι, τοματοχυμό κ.ά.) και ειδών πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, καθώς και φαρμάκων που θα δοθούν στο Κοινωνικό Ιατρείο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας. Η συλλογή θα γίνεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη από 19:00 έως 21:00, για το χρονικό διάστημα από 6 Μαΐου έως και 14 Μαΐου, στο χώρο των γραφείων μας (Ελευθερίου Βενιζέλου και Ρόδου, Β Συγκρότημα Εργατικών Πολυκατοικιών Νέας Φιλαδέλφειας)

Καλούμε όλα τα μέλη της Ένωσης, τους φίλους, αλλά και όλους τους ενεργούς πολίτες του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, να μας βοηθήσουν και να μας στηρίξουν σε αυτή μας την προσπάθεια.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κανατά Ελένη                       Ζαχαριουδάκης Μιχάλης

Προηγούμενο άρθρο“Αποκλειστικά από τους Δήμους η διαχείριση των απορριμμάτων”
Επόμενο άρθροΓιορτή της Μητέρας με το Σώμα Ελληνικού οδηγισμού Φ.Χ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.