Απίστευτο τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας σήμερα το πρωί: Πετάχτηκε από το καπό η μηχανή του αυτοκινήτου

0

troxaioΚινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το Καλλιμάρμαρο προς την οδό Καλλιρόης, έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε μια κολόνα, στη συνέχεια πάνω σε ένα δέντρο το οποίο σχεδόν ξερίζωσε και να σταματήσει την τρελή πορεία του πάνω στα βράχια.

Ένα απίστευτο τροχαίο έγινε το πρωί της Τετάρτης στην οδό Αρδηττού μπροστά από την Αγία Φωτεινή.

Ένα αυτοκίνητο που κινείτο με ιλιγγιώδη ταχύτητα από το Καλλιμάρμαρο προς την οδό Καλλιρόης έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε μια κολόνα, στη συνέχεια πάνω σε ένα δέντρο το οποίο σχεδόν ξερίζωσε και να σταματήσει την τρελή πορεία του πάνω στα βράχια.

Από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης η μηχανή του αυτοκινήτου πετάχτηκε έξω από το καπό.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα οχήματα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν κινδυνεύει η ζωή του.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΕσφαξε οικογένεια Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία και πυρπόλησε το σπίτι για να σβήσει τα ίχνη του…
Επόμενο άρθροΚαιρός: Βροχές και καταιγίδες τις επόμενες ώρες – Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.