Απίστευτο τροχαίο στην Αττική Οδό – Άρπαξε φωτιά αυτοκίνητο εν κινήσει και προκάλεσε καραμπόλα

0

attiki odos

Όλα έγιναν στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα λίγο πριν τις 11:00. Ένα αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά εν κινήσει με αποτέλεσμα να προκληθεί καραμπόλα στην οποία ενεπλάκη και ένα περιπολικό το πλήρωμα του οποίου τραυματίστηκε.

Το περιστατικό έγινε κοντά στην έξοδο προς την οδό Πλαπούτα, λίγο πριν από τη γέφυρα Κύμης στο Νέο Ηράκλειο. Ξαφνικά, χωρίς να υπάρξει κάποια σύγκρουση και προφανώς από μηχανική βλάβη ένα αυτοκίνητο άρπαξε φωτιά εν κινήσει.

Οι οδηγοί που ακολουθούσαν στην προσπάθειά τους να αποφύγουν το προπορευόμενο όχημα που φλέγονταν έχασαν τον έλεγχο με αποτέλεσμα να τρακάρουν. Το ένα μάλιστα από τα τρία οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο ήταν περιπολικό της άμεσης δράσης.

Ο οδηγός και ο συνοδηγός του περιπολικού τραυματίστηκαν, ευτυχώς ελαφρά, και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες μεταξύ των επιβατών και των οδηγών των άλλων αυτοκινήτων.
Λόγω του περιστατικού προκλήθηκε σοβαρό πρόβλημα στην κυκλοφορία των αυτοκινήτων αλλά λίγο μετά τις 11.15 η κίνηση ομαλοποιήθηκε.

ΠΗΓΗnewsit.gr
Προηγούμενο άρθροΞεκίνησε το Συνέδριο των Δημάρχων (ΚΕΔΕ) στη Χαλκιδική – Ζωντανή μετάδοση (Live)
Επόμενο άρθροΜόλις το 15% των παιδιών με αναπηρία έχει πρόσβαση στην εκπαίδευση
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.