Χτύπημα σε τράπεζα που θυμίζει έντονα τον τρόπο Παλαιοκώστα

0

lhsteia

Ληστεία με «άρωμα» Παλαιοκώστα έγινε χτες στη Φαρκαδόνα Τρικάλων, προκαλώντας την κινητοποίηση της ΕΛΑΣ τόσο στη Θεσσαλία όσο και στην Ήπειρο, δεδομένου ότι και από τις αρχές Φεβρουαρίου υπήρχαν πληροφορίες ότι ο γνωστός δραπέτης των φυλακών είχε εντοπιστεί σε περιοχή της Ηπείρου.

Τρία άτομα με βαρύ οπλισμό και έχοντας αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά τους φορώντας περούκες, καπέλα και γυαλιά -με παρόμοιο τρόπο είχε κάνει ληστείες στο παρελθόν ο Παλαιοκώστας- εισέβαλαν στο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στη Φαρκαδόνα και, αφού ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων υπαλλήλους και πελάτες, απαίτησαν από τους ταμίες να ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια.

Σε… τσουβάλια
Σύμφωνα με πληροφορίες, άρπαξαν από μέσα όσα χρήματα υπήρχαν, τα έβαλαν σε… τσουβάλια, και διέφυγαν με αυτοκίνητο μάρκας Toyota Rav. Το τελευταίο φέρεται να είχε κλαπεί πριν από τρεις ημέρες από περιοχή της Αθήνας. Ο τρόπος δράσης των δραστών κάνει τις αστυνομικές αρχές να βλέπουν πίσω από τη ληστεία να βρίσκεται πιθανόν ο Παλαιοκώστας με συνεργάτες του και από χτες το απόγευμα είχαν στηθεί μπλόκα στους γειτονικούς νομούς ελέγχοντας αυτοκίνητα και επιβάτες.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΜαθήτρια μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της – Πατέρας: Δεν ήθελε να πάει σχολείο, την κορόιδευαν, την έβριζαν
Επόμενο άρθροΧρωστάτε στον Δήμο Φ.Χ.; Κάντε ρύθμιση με δόσεις…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.