Μ.Τρίτη: Η Ακολουθία του Νυμφίου στον Αγιο Κοσμά Νέας Φιλαδέλφειας (Φωτορεπορτάζ)

1

981878788Σε κλίμα θρησκευτικής κατάνυξης και ευλάβειας και με την συμμετοχή πολυπληθούς εκκλησιάσματος, τελέσθηκε η Ακολουθία του Νυμφίου την Μεγάλη Τρίτη το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην Ν.Φιλαδέλφεια. Στην Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ν.Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ συμπαραστατούμενος από τους Εφημερίους του ιερού Ναού  και τον Διάκονό του, ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Ν.Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος κ. Αρης Βασιλόπουλος, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Πρόεδρος των Μικρασιατικών Σωματείων κ.α. Το κατανυκτικό τροπάριο της Κασσιανής απέδωσε χορός ιεροψαλτών υπό τον πρωτοψάλτη κ.Αναστάσιο Δρακόπουλο. Στο τέλος της ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος  απηύθυνε λόγους πατρικούς προς τον ευσεβή Λαό του Θεού ενώ τον ευχαρίστησε για την παρουσία του και του ευχήθηκε για το άγιο Πάσχα ο προϊστάμενος του Ναού π. Τιμόθεος Ηλιάκης.

Προηγούμενο άρθροΥπουργός Αθλητισμού: «Να κατασκευαστεί το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια»
Επόμενο άρθροΤο Πάσχα σε Ιερές Μονές των Μετεώρων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.