Κόντεψε να καεί βάζοντας φωτιά στο σπίτι της πρώην του!

0

fwtia

Τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε και η μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων που είχε καταναλώσει, «θόλωσαν» το μυαλό ενός 45χρονου που επιχείρησε να βάλει φωτιά στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στο χωριό Αλφά στο Μυλοπόταμο. Κινδύνευσε, όμως, και ο ίδιος να καεί ζωντανός!

Την ώρα που η πρώην γυναίκα του απουσίαζε, ο εμπρηστής- θύμα ερωτικής απογοήτευσης παραβίασε την κεντρική είσοδο, έβαλε φωτιά στο ισόγειο και μετά ανέβηκε στον πάνω όροφο, όπου βγήκε στο μπαλκόνι και έβαλε τις φωνές σε κατάσταση αμόκ. Οι άνδρες της Πυροσβεστικής που κλήθηκαν, έσπασαν την πόρτα και τον έβγαλαν μακριά από τις φλόγες τις οποίες στη συνέχεια έσβησαν.

Ο 45χρονος δεν είχε τραυματιστεί, αλλά τον παρέλαβε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος καθώς κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση. Η πυρκαγιά που προκάλεσε δεν πρόλαβε να επεκταθεί, αλλά προκάλεσε ζημιές αρκετά δωμάτια στα οποία αποτεφρώθηκαν έπιπλα και συσκευές.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΟι παχυλοί μισθοί των Ευρωπαίων ηγετών – Πόσα βγάζει ο Αλ. Τσίπρας
Επόμενο άρθροΜαθήτρια μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριές της – Πατέρας: Δεν ήθελε να πάει σχολείο, την κορόιδευαν, την έβριζαν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.