Βόμβα! Χωρίζουν η Νέα Φιλαδέλφεια με τη Νέα Χαλκηδόνα! Δημοψήφισμα εντός ημερών!

14

image

Μεγάλη Βόμβα έσκασε τις τελευταίες ώρες! Σύμφωνα με πληροφορίες κάτοικοι της Νέας Χαλκηδόνας έχουν συλλέξει πάνω από 2.000 υπογραφές με αίτημα την αποχώρηση τους από τον ενιαίο δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας!

Μάλιστα, αντιπροσωπεία κατοίκων θα καταθέσει στον δήμαρχο Άρη Βασιλόπουλο το αίτημα τους μαζί με τις υπογραφές. Σύμφωνα με τον νόμο,  ο δήμαρχος είναι υποχρεωμένος να προβεί σε δημοψήφισμα μέσα σε ένα μήνα!

Το ποσοστό οι δύο πόλεις να πάρουν “διαζύγιο” είναι κάτι παραπάνω από 90%. Το ερώτημα είναι ποιος θα γίνει δήμαρχος στη Νέα Χαλκηδόνα μετά την αποχώρησή της από τον ενιαίο δήμο.

Στη Φιλαδέλφεια σίγουρα θα παραμείνει ο νυν δήμαρχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες δήμαρχος θα γίνει ο υποψήφιος που ο  συνδυασμός του είχε έρθει πρώτος στη Νέα Χαλκηδόνα στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές.
Και ο συνδυασμός ήταν η Νέα προοπτική της πρώην δημάρχου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Έφης Γαιτανά-Αποστολάκη!!!

Όπως και να έχει οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ο μήνας λέει πρώτη και του χρόνου με υγεία!

Προηγούμενο άρθροΆστεγος ασέλγησε σε 11χρονο αγόρι
Επόμενο άρθρο68.345 εισάγονται φέτος σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

14 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.