Αλβανοί διακινούσαν κοκαΐνη στην Πάτρα

0

kokaini

Αγοραστές για μια αρκετά σημαντική ποσότητα κοκαΐνης που είχαν στην κατοχή τους αναζητούσαν με το αυτοκίνητό τους στα στέκια χρηστών στην Πάτρα δύο νεαροί αλλοδαποί, αλλά δεν πρόλαβαν να πουλήσουν το παράνομο εμπόρευμα καθώς είχαν στοχοποιηθεί από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών.

Από τις έρευνες που έκαναν οι αστυνομικοί, είχαν συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία για τους δυο Αλβανούς ηλικίας 31 και 30 χρόνων κι έτσι την κατάλληλη στιγμή σταμάτησαν το αυτοκίνητό του για να κάνουν έλεγχο. Στο εσωτερικό του βρήκαν μια συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 50,5 γραμμαρίων, την οποία κατέσχεσαν και συνέλαβαν τους διακινητές.

Οι νεαροί Αλβανοί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών που τους απήγγειλε κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, ενώ το αυτοκίνητό τους και τρία κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν ως μέσα διευκόλυνσης για την πώληση της κοκαΐνης.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΗ θέση της “Κατάληψη Στρούγκα” για την Κατάληψη του Κενταύρου
Επόμενο άρθροΗ σχολή Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ στις 30 καλύτερες του κόσμου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.