Eίσοδο στα πλέι οφ ανόδου το αντρικό της ΦΕΑ

0

feaΣτις 23-3-2015 για το πρωτάθλημα της A’ ΕΣΚΑ το αντρικό τμήμα μπάσκετ της Φ.Ε.Α. πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ με 58 – 52, ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση.
Μετά από αυτή τη νίκη ισοβαθμεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με το Χαλάνδρι και τον Άρη Πετρούπολης και είναι σχεδόν βέβαιο ότι εξασφάλισε την είσοδο του στα πλέι οφ ανόδου στην Γ΄Εθνική Κατηγορία.

Για τη ΦΕΑ σκόραραν:
Ρωμοσιός Κώστας 10, Σκαλωμένος Χρήστος 8, Βιδάκης Μιχάλης 7 (1), Αναγνωστόπουλος Χρήστος, Κρητικός Γιάννης 4, Κιαχόπουλος Στράτος, Μπασέας Κώστας 10, Λόλας Ανδρέας, Μυστιλόγλου Χάρης 19 (1), Τσίτος Γιάννης, Φακίστας Γιάννης.

Προηγούμενο άρθροΓαλλία: Σύλληψη διευθυντή Δημοτικού για βιασμούς ανηλίκων
Επόμενο άρθροAirbus: Κλειδωμένος έξω από το πιλοτήριο ένας από τους κυβερνήτες!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.