Πολιτικός δεν άντεξε τις selfie της συζύγου του! (photos)

0

politikos-sexy-selfie-syzhgoyΟ ουκρανός πολιτικός Aleksandr Politukha, δεν άντεξε τις προκλητικές selfie που ανεβάζει συνέχεια η γυναίκα του Alena στο ίντερνετ και εξαφανίστηκε από την συζυγική εστία, καταθέτοντας παράλληλα αίτηση διαζυγίου.

Η καλλίγραμμος Αlena θεωρεί ότι ο σύζυγός της βρίσκεται εν αδίκω, και δεν θεωρεί ότι οι σέξι selfie δικαιολογούν την στάση του άντρα της, πόσο μάλλον αιτία διαζυγίου: «Περνάω δύσκολα αυτή τη στιγμή στη ζωή μου. Είμαι μητέρα. Ο άντρας μου και εγώ έχουμε έναν γιο μαζί. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και 10 χρόνια. Ξαφνικά έφυγε από το σπίτι χωρίς καμία εξήγηση στο τέλος του περασμένου χρόνου. Άφησε εμένα και τον γιο μου χωρίς χρήματα και πόρους για να υποστηρίξουμε τους εαυτούς μας», δήλωσε.

Τι απαντά στην κριτική ορισμένων ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να ανεβάσει τις φωτογραφίες; «Γιατί είναι τόσο δύσκολο για ορισμένους ανθρώπους να έρθουν σε επαφή με έναν πολιτισμικό, ενδιαφέρον και συναρπαστικό τρόπο αντί να κριτικάρουν;»

Ο τέως σύζυγός της Aleksandr Politukha απ΄ότι φαίνεται πάντως δεν το πήρε ακριβώς έτσι…

489546546

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Τελείωσε η συνάντηση στο Δημαρχείο – δηλώσεις
Επόμενο άρθροΑναμονή για τα ακριβή αιτία θανάτου του Βαγγέλη – Τα ερωτηματικά του ιατροδικαστή
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.