Πασχαλινό Παζάρι Φιλοζωικού Συλλόγου Νέας Φιλαδέλφειας

0
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας σας προσκαλέι στο πασχαλινό παζάρι του Συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί στις 4 & 5 Απριλίου στον χώρο του Α’ ΚΑΠΗ Ν.Φιλ/φειας-Χαλκηδόνας, Λεωφ. Δεκελείας 154!

Ελάτε να κάνετε τα πασχαλινά σας ψώνια – για άλλη μια χρονιά οι εθελόντριες μας Yammy Yammy θα φτιάξουν μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες!- και οχι μόνο, ελάτε να γνωριστούμε και να βοηθήσουμε όλοι μαζί τα αδέσποτα ζωάκια!

Κατά τη διάρκεια του παζαριού θα έχετε την ευκαιρία επίσης να προμηθευτείτε λαχνούς έναντι 2€ για συμμετοχή σας στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5/4 με πολλά όμορφα δώρα!

Όπως πάντα θα χαρούμε ιδιαιτέρως να δούμε υιοθετημένα μας ζωάκια και τους υπέροχους γονείς τους, τους εικονικούς γονείς που στηρίζουν τα ζωάκια μας που περιμένουν στο καταφύγιο να υιοθετηθουν και όλους τους φίλους του Συλλόγου!

Το Πρόγραμμα του διημέρου:

ΣΑΒΒΑΤΟ 4/4

– Σας περιμένουμε από τις 9:00 το πρωί με υπέροχα πασχαλινά δώρα, χειροποίητες λαμπάδες, μπλούζες του Συλλόγου, κοσμήματα και ρούχα, βιβλία & CD, ζεστό καφέ, αλμυρά και γλυκά σνακ και πολλά πολλά άλλα! Θα μπορείτε επίσης να αγοράσετε λαχνούς για να κερδίσετε τα υπέροχα δώρα της Λοταρίας μας!

– Meet the Volunteers! – Συνάντηση με τους εθελοντές του Συλλόγου στις 19:00
ΚΥΡΙΑΚΗ 5/4

– Δραστηριότητες για παιδιά από τις 11:00

– Meet the Dogs! Συνάντηση με τα σκυλάκια μας στις 12:30 & ομιλία / συζήτηση σχετικά με την αρμονική συμβίωση με τα ζώα (κατάλληλο και για παιδιά)

– Κλήρωση για δώρα λαχνών στις 18:00
Για όποιον επιθυμεί να βοηθήσει στον χώρο του μπαζάρ θα συγκεντρώνονται είδη χρήσιμα για το καταφύγιο (πχ περιλαίμια, οδηγοί βόλτας, τροφές για σκύλους & γάτες, αποπαρασιτικά σπρέυ και περιλαίμια, άμμος για γάτες, φάρμακα κτλ).
Επιπλέον, για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Φιλαδέλφειας.

Προηγούμενο άρθροΥπερπτήση τουρκικών μαχητικών μεταξύ Λέσβου – Χίου
Επόμενο άρθροΤο μετρό της Νέας Υόρκης έγινε για λίγο… αισθησιακό
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.