Κ. Ντάτσης: “Μη συντονισμός η ανταγωνισμός;”

0

684654846Στις 27 και 28 Μαρτίου από ότι πληροφορηθήκαμε από τα τοπικά ΜΜΕ διοργανώνονται 2 θαυμάσιες εκδηλώσεις-δράσεις (ένα επιμορφωτικό σεμινάριο για γονείς και μία επιμορφωτική συνάντηση για γονείς και εκπαιδευτικούς). Οι οργανωτές της κάθε εκδήλωσης είναι αξιέπαινοι και για την πρωτοβουλία και για το περιεχόμενο των προς συζήτηση θεμάτων.

Του Κώστα Ντάτση – Δημοτικός σύμβουλος Φ.Χ.

Η μία εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου μας και η άλλη εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το ΠΠΙΕΔ. Σημαντικό κομμάτι και στις δύο εκδηλώσεις είναι η εξάρτηση-εθισμός από ουσίες.

Έχουμε την πολυτέλεια να κατακερματίζουμε τις δυνάμεις μας; Υπάρχει λόγος εκδηλώσεις με παρόμοιο σοβαρό θέμα να συμπίπτουν με διαφορά μιας μέρας; Θα μπορούσαν οι δύο εκδηλώσεις να συνδιαστούν-συντονισθούν με πρώτο αποτέλεσμα τον μεγαλύτερο αριθμό συμμετεχόντων; Θα μπορούσε η επιμορφωτική συνάντηση να αποτελεί την πρόγευση του σεμιναρίου;

Ας συντονισθούμε αποδοτικότερα για το καλό της πόλης των παιδιών μας…

Προηγούμενο άρθρο“Ποδηλατοδρομία Ν.Φ.” σε συνεργασία Δήμου Φ.Χ. & Α.Ε.Κ.
Επόμενο άρθροΗ μεγάλη πυραμίδα του μαύρου χρήματος – Ξετυλίγεται το κουβάρι της φοροδιαφυγής;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.