Γιακουμάκης: Τρεις φοιτητές πίσω από τα υβριστικά σχόλια – Είχαν “υλικό” από τα βασανιστήρια;

1

Τρεις φοιτητές από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Μυτιλήνη "πίσω" από τα υβριστικά σχόλια στο διαδίκτυο, αμέσως μετά το άκουσμα της είδησης της ανεύρεσης του πτώματος του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γαικουμάκη, την περασμένη Κυριακή, 800 μόλις μέτρα από τη Γαλακτομική Σχολή Ηπείρου, στα Ιωάννινα, στην οποία και σπούδαζε.  Στα ίχνη τους έφτασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., όταν άμεσα, με την ενημέρωση για την ύπαρξη σχολίων υβριστικού περιεχομένου σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κατά του αυτόχειρα, ξεκίνησε σχετικές έρευνες.  Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ήδη, έχουν υπάρξει έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια κάποιων εκ των τριών προαναφερομένων φοιτητών, κατάσχοντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σκληρούς δίσκους και άλλα ηλεκτρονικά μέσα.  Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο, πως στην κατοχή τους βρίσκεται οπτικοακουστικό υλικό με τα βασανιστήρια που υποβάλλονταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από συνσπουδαστές του στη Σχολή.Τρεις φοιτητές από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Μυτιλήνη “πίσω” από τα υβριστικά σχόλια στο διαδίκτυο, αμέσως μετά το άκουσμα της είδησης της ανεύρεσης του πτώματος του 20χρονου σπουδαστή Βαγγέλη Γαικουμάκη, την περασμένη Κυριακή, 800 μόλις μέτρα από τη Γαλακτομική Σχολή Ηπείρου, στα Ιωάννινα, στην οποία και σπούδαζε.

Στα ίχνη τους έφτασε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ., όταν άμεσα, με την ενημέρωση για την ύπαρξη σχολίων υβριστικού περιεχομένου σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, κατά του αυτόχειρα, ξεκίνησε σχετικές έρευνες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ήδη, έχουν υπάρξει έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. στα σπίτια κάποιων εκ των τριών προαναφερομένων φοιτητών, κατάσχοντας ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σκληρούς δίσκους και άλλα ηλεκτρονικά μέσα.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο, πως στην κατοχή τους βρίσκεται οπτικοακουστικό υλικό με τα βασανιστήρια που υποβάλλονταν ο Βαγγέλης Γιακουμάκης από συνσπουδαστές του στη Σχολή.

ΠΗΓΗepoli.gr
Προηγούμενο άρθρο“Απειλούσαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη με τη δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο από τα βασανιστήρια που του έκαναν”
Επόμενο άρθρο“Ζούμε Μαζί”: Ανακοίνωση για την εισβολή σε εκδήλωση και καταστροφή βιβλίων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.