Τρίτη συνεχόμενη νίκη ο ΣΟΝΦ

0

1SONF1Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο ΣΟΝΦ την Κυριακή 1 Φλεβάρη στο πρωτάθλημα του προκριματικού ομίλου Α Εθνικής κατηγορίας επικρατώντας καθαρά με σκορ 8-2 επί του ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων, που παρά το άσχημο ξεκίνημά του στο πρωτάθλημα έχει μια αξιόμαχη ομάδα.

Στους υπόλοιπους αγώνες σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ – ΦΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 2 – 8
ΑΕΚ – ΣΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ 7 – 2½
ΣΑΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΣΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ 4½ – 5½

Μετά και τον 3ο γύρο η ομάδα της Φιλαδέλφειας βρίσκεται μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Την ερχόμενη Κυριακή ο ΣΟΝΦ υποδέχεται τον ΣΑΣ Κορωπίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και άλλα στοιχεία ΕΔΩ

Το πιο αξιοσημείωτο ίσως γεγονός της περασμένης Κυριακής είναι ο αριθμός των ομάδων του ΣΟΝΦ που αγωνίστηκαν σε διασυλλογικές διοργανώσεις. Έτσι εκτός από την κύρια ομάδα που συμμετέχει στο πρωτάθλημα ο ΣΟΝΦ παρέταξε παράλληλα 3 ομάδες στο διασυλλογικό κύπελλο «Χειμώνας 2015» και ακόμα 2 ομάδες στο διασυλλογικό παιδικό πρωτάθλημα «Χειμωνάκι». Την Κυριακή δηλαδή αγωνίστηκαν συνολικά 6 ομάδες του ΣΟΝΦ τις οποίες στελέχωσαν 31 σκακιστές και σκακίστριες!

Τα αποτελέσματα στο διασυλλογικό κύπελλο χειμώνας

ΕΦΑΣ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ – ΣΟ Ν ΦΙΛΆΔΕΛΦΕΙΑΣ Α 4 – 1
ΣΟ Ν ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Β – ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ 4 – 1
ΣΟ Ν ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Γ – ΣΟ ΙΚΑΡΙΑΣ 4 – ½

Αναλυτικά στοιχεία ΕΔΩ

Στο διασυλλογικό κύπελλο «χειμωνάκι», όπου συμμετέχουν ομάδες απαρτιζόμενες από παιδιά με μικρή αγωνιστική εμπειρία, έγιναν οι συναντήσεις ΣΟΝΦ Α’ – ΣΟΝΦ Β’, ΣΟΝΦ Β’ – ΠΣ Περιστερίου Α και ΣΟΝΦ Α’ – ΠΣ Περιστερίου Β. Οι αγώνες παίχτηκαν στην έδρα της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου.

Προηγούμενο άρθροΜητροπολίτης Γαβριήλ: Στην Ελλάδα έχει λείψει η μέση οδός, η κοινή λογική…
Επόμενο άρθροΔήμοι: Απαίτηση για άμεση διάθεση 33.000 ανέργων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.