Συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος με 5 κιλά ηρωίνη στην αποσκευή του

0

hrcinhΣυνελήφθη χθες το απόγευμα στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», ένας 32χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Κένυας, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια ποσότητας ηρωίνης.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής, στο πλαίσιο στοχευόμενων ελέγχων, για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στην Ελληνική Επικράτεια, εντόπισαν και συνέλαβαν τον ανωτέρω, ο οποίος αφίχθη αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενος από το Ναϊρόμπι Κένυας, μέσω Άμστερνταμ Ολλανδίας.

Ο 32χρονος αλλοδαπός μετέφερε ποσότητα ηρωίνης, σε πέντε συσκευασίες, τοποθετημένες και επιμελώς κρυμμένες σε ειδικά διασκευασμένη κρύπτη μέσα σε αποσκευή, συνολικού βάρους -5.095- γραμμαρίων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω αλλοδαπός αποτελεί μέλος ευρύτερου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών (ειδικότερα ηρωίνης), από την Κένυα προς χώρες της Δυτικής Ευρώπης, συμπεριλαμβανομένης και της χώρας μας.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΕξαφανίστηκε 14χρονη στα Πετράλωνα
Επόμενο άρθροΑνακαλύφθηκε η μεγαλύτερη και λαμπερότερη μαύρη τρύπα στο σύμπαν
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.