Εξαφανίστηκε 14χρονη στα Πετράλωνα

0

ntorinaΕξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή των Πετραλώνων η Ντορίνα Φ., 14 ετών, στις 24/02/2015 στις 07:30 το πρωί. Η 14χρονη αναζητείται μέσω του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Η Ντορίνα έχει καστανά μαλλιά, μαύρα μάτια, ύψος 1,55 μ. και βάρος 50 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζην, καφέ μπουφάν και γκρι αθλητικά παπούτσια.

Ιδιαίτεροι λόγοι καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση της ανήλικης. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000, καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΕλληνίδα ευρωβουλευτής ρωτά την Κομισιόν γιατί ζητά από την Ελλάδα ενιαίο καθεστώς ΦΠΑ
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος με 5 κιλά ηρωίνη στην αποσκευή του
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.