Η Κατερίνα Λάσπα και ο σύζυγός της αγόρασαν νησί

1

kateria-laspa-nektarios-nikolopoulos-831x1024Η Κατερίνα Λάσπα, ο σύζυγός της Νεκτάριος Νικολόπουλος και η πανέμορφη μικρή τους κόρη, Σάρρα, φωτογραφήθηκαν πρόσφατα σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, ενώ μίλησαν και για τη ζωή τους.

Πως γνωρίστηκαν οι δυο τους; Πως περνούν τις ημέρες τους μαζί; Πόσο καιρό κλείνουν πια ως ζευγάρι; Ποιες προτεραιότητες έχουν; Πως τους φαίνεται η οικογενειακή ζωή;

Μάλιστα αναφέρθηκαν και στην πρόσφατη αγορά τους. Πρόκειται για την Υδρούσα, το νησί που βρίσκεται απέναντι από τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

«Τέθηκε το θέμα στην Βουλή για να προχωρήσουμε μετά από πολλά χρόνια προσπάθειας. Είμαστε πανέτοιμοι με τις άδειες και θα ξεκινήσουμε από την 1η Μαΐου ένα τεράστιο περιβαλλοντικό πάρκο», δήλωσε ο σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα, Νεκτάριος Νικολόπουλος, στο You.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Όπου θα υπάρχει θέατρο, θα κάνουμε διάφορες οικολογικές δράσεις, ενώ έχει εξαιρετική παραλία για μπάνιο».

ΠΗΓΗpeoplegreece.com
Προηγούμενο άρθροΤο τρολάρισμα στον Παυλόπουλο – Πάκι Μπαλμπόα, Πάκι Σούπερμαν (εικόνες)
Επόμενο άρθροΒίντεο με την επεισοδιακή σύλληψη Δημάρχου στο Καράκας- Έπεσαν ακόμη και πυροβολισμοί
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.