Διαδηλώσεις συμπαράστασης υπέρ της Ελλάδας στο εξωτερικό

0

5d0c832de6bef31d26ca9062f475b331_LΑπόψε, Τετάρτη, διοργανώνονται σε πόλεις του εξωτερικού, διαδηλώσεις συμπαράστασης υπέρ της Ελλάδας και τις θέσεις που θα υποστηρίξει η νέα ελληνική κυβέρνηση στο Eurogroup.

Οι ομογενείς ζητούν από πολίτες της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, και από άλλες χώρες της Ευρώπης, να δώσουν το «παρών» σε συγκέντρωση συμπαράστασης, που οργανώνουν απόψε στις 16:30 στην είσοδο του κτιρίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Φρανκφούρτη.

Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σήμερα και στην Ιταλία, την Κύπρο και την Πορτογαλία, ενώ το Σαββατοκύριακο θα γίνουν συγκεντρώσεις στο Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Εδιμβούργο και τις Βρυξέλλες.

Υπενθυμίζεται ότι Έλληνες και Αυστριακοί συγκεντρώθηκαν έξω από την καγκελαρία της Αυστρίας, τη Δευτέρα, κατά την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στη χώρα για την συνάντηση με τον Βέρνερ Φάιμαν.

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΣτα χνάρια της Ελλάδας η Ρωσία – Εγείρει θέμα αποζημιώσεων από την Γερμανία
Επόμενο άρθροΑνήλικος παρενοχλούσε σεξουαλικά κορίτσια και αγόρια μέσω του διαδικτύου σε chat room παιχνιδιών
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.