Απίστευτη τραγωδία – Αυτοκίνητο σκότωσε τρίχρονο μπροστά στα μάτια των γονιών του

0

ImageHandler (3)Μία τραγωδία που δεν το χωράει ανθρώπινος νους έγινε το πρωί στο Πολυδένδρι Δομοκού στη Φθιώτιδα, όπου ένα τρίχρονο αγγελούδι βρήκε τραγικό θάνατο κάτω από τις ρόδες αυτοκίνητου.

Το παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα σε οικογένεια αλβανικής υπηκοότητας που ζούσε στο Πολυδένδρι Δομοκού είναι τραγικό. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, όπως κάθε μέρα, γύρω στις 9:00, οι γονείς του τρίχρονου αγοριού βγήκαν να πάρουν το ψωμί από τον διανομέα που έρχεται από φούρνο του Δομοκού και κάνει διανομή ψωμιού και άλλων προϊόντων στα χωριά της περιοχής.

Το αγοράκι ήταν μαζί με τους γονείς του, αλλά δυστυχώς ξέφυγε από την προσοχή όλων και άγνωστο πώς, όταν το αυτοκίνητο του διανομέα ξεκίνησε το παιδί είχε βρεθεί κάτω από τις ρόδες!

Ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. Το παιδί μεταφέρθηκε με κάποιο άλλο αυτοκίνητο στο Κέντρο Υγείας Δομοκού, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 47χρονος οδηγός κρατείται σοκαρισμένος στο Αστυνομικό Τμήμα Δομοκού, που έχει αναλάβει και την προανάκριση για το σοκαριστικό περιστατικό.

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθρο“Η Ήπειρος του Θόδωρου Αγγελόπουλου”: Πρόγραμμα εκδηλώσεων
Επόμενο άρθρο1.366 νέες προσλήψεις αναμένονται από τον ΑΣΕΠ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.