Έκοψε την πίτα του ο ΣΥΡΙΖΑ Φ.Χ.

0

Λάβαμε από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Φ.Χ.:

464Σε κλίμα ενθουσιασμού η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Φιλαδέλφειας –Χαλκηδόνας έκοψε την Παρασκευή 13/2 το βράδυ τη πίτα της σε κατάμεστο από μέλη και φίλους ζαχαροπλαστείο της πόλης.

Στη συγκέντρωση έδωσαν το παρόν ο Δήμαρχος της πόλης Άρης Βασιλόπουλος συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ,τους Αντιδημάρχους και  δημοτικούς συμβούλους   της  παράταξης Δύναμης πολιτών .

Την εκδήλωση τίμησε με τη παρουσία του ο βουλευτής  Β΄ Αθήνας και Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Μπαλάφας ο οποίος εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η νέα κυβέρνηση θα ανταποκριθεί στο καθήκον και την ευθύνη που της ανέθεσε ο ελληνικός λαός.

35156645646 265456464

Προηγούμενο άρθροΤηλεοπτικό ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Πέταλο Νησίδας, η Επικίνδυνη Εξοχή της Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΗ κοπή της πίτας του ΣΟΝΦ (photos)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.