Συγκλονίζει το νέο βίντεο από το Norman Atlantic

0

7877888

Τη στιγμή που επικρατεί το απόλυτο αλαλούμ με τις λίστες επιβαινόντων, τους νεκρούς και τους αγνοούμενους, ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο έρχεται στη δημοσιότητα και αποτυπώνει τις σκηνές αλλοφροσύνης που έζησαν όσοι ήταν πάνω στο φλεγόμενο Norman Atlantic.

Στο ερασιτεχνικό βίντεο που τράβηξε ένας επιβάτης του πλοίου καταγράφεται η αγωνία, ο φόβος και ο αγώνας των επιβατών για να ξεφύγουν από το φλεγόμενο πλοίο.

Οι επιβάτες φορώντας τα σωσίβιά τους περιμένουν να επιβιβαστούν στο ελικόπτερο και να σωθούν. Αλλοι φωνάζουν ονόματα φίλων ή συγγενών τους να δουν αν είναι καλά. Κάποιοι είναι κολλημένοι στις άκρες του πλοίου για να αποφύγουν τους καπνούς, αλλά και το κρύο.

Ενας άνδρας φωνάζει «Εδώ έχει ένα μωρό» για δοθεί προτεραιότητα σε αυτό, άλλος ουρλιάζει «Μη σπρώχνετε, σιγά σιγά».

Πανικός, τρόμος και συγκλονιστικά καρέ που δείχνουν με τον πιο σκληρό τρόπο την Οδύσσεια των επιβαινόντων.

ΠΗΓΗiefimerida.gr
Προηγούμενο άρθροΠλησιάζει το Τέλος του internet explorer…
Επόμενο άρθροΈρχεται σφοδρότερο κύμα κακοκαιρίας…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.