Πρεμιέρα σήμερα για τις χειμερινές εκπτώσεις. Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή.

0

ekptwseis-2014
Αρχίζουν σήμερα οι χειμερινές εκπτώσεις σε όλη την Ελλάδα, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 28 Φεβρουαρίου όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ).

Την πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων δηλαδή στις 18 Ιανουαρίου τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά σε όλη την επικράτεια από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.

«Κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό» τονίζει ο ΣΕΛΠΕ στην ίδια ανακοίνωση.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθροΑΜΦΙΠΟΛΗ: Οι δύο κυρίες που λύνουν το μυστήριο του σκελετού
Επόμενο άρθροΔ.Φ.Χ.: “Διαδημοτικό Πρόγραμμα Στέγασης – Επανένταξης Αστέγων”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.