Πάγωσε ο Λάρι Κινγκ μπροστά στην Δούκισσα

0

newego_LARGE_t_821_106457203_type12364Μια πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία πόσταρε η διάσημη Ελληνίδα καλλονή και οι ερωτήσεις που προκύπτουν… εύλογες!

Μπορεί να έχει πάρει συνεντεύξεις από… τους πάντες ο Λάρι Κινγκ (Larry King), έχοντας ιδρύσει μάλιστα και δική του σχολή ως προς τα τοκ σόους, αλλά να που μπροστά στη δική μας, Δούκισσα Νομικού, φαίνεται ότι σαν να… κέρωσε!

Η λεζάντα δίπλα στη φωτογραφία που πόσταρε η ξανθιά παρουσιάστρια γράφει “Οι συμβουλές του ανεκτίμητες”, όμως το πονηρό γελάκι δίπλα προφανώς αποκαλύπτει την αλήθεια.

Η Δούκισσα είχε πρόσφατα επισκεφτεί το Λας Βέγκας, από όπου προφανώς και το στιγμιότυπο από το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων και η πλακίτσα προφανής!!!

doukissa

ΠΗΓΗwomenonly.gr
Προηγούμενο άρθροΣύλληψη Φιλαδελφειώτη που εκβίαζε και συκοφαντούσε 44χρονη μέσω Διαδικτύου!!!
Επόμενο άρθροΠρος διαγραφή στεγαστικά δάνεια 200.000 νοικοκυριών!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.