Νίκη στο ντέρμπι και πρωτιά για τον Ιωνικό Ν.Φ.

0

Kleisto-Gymnastirio-Ionikou-NF111111ΓΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 23-24 ! Πολύ μεγάλη νίκη της ομάδας Χάντ Μπολ -στο ντέρμπυ-επί του ΓΣ Πανελληνίου μέσα στην Κυψέλη με 23-24 ! Με εκπληκτική άμυνα και οργανωμένες επιθέσεις στα τελευταία κρίσιμα λεπτά του παιχνιδιού οι νεαροί παίκτες του Σπύρου Μπαλωμένου έφτασαν στην μεγάλη νίκη αλλά και στην …όμορφη μοναξιά της 1ης θέσης << τώρα θέλει δύναμη, σοβαρότητα και ψυχραιμία για να μπορέσουμε να διατηρηθούμε στην 1η θέση, συγχαρητήρια σε όλους >> είπε μετά το τέλος του δραματικού παιχνιδιού –ενθουσιασμένος για την σπουδαία νίκη – ο αντιπρόεδρος του ΙΑΣ και ψυχή του τμήματος Δημήτρης Πονηρός .

• ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Α.Ο ΠΑΛΛΗΝΗΣ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 3-0 ( ΓΥΝΑΙΚΕΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗ)
Α.Ο ΑΙΓΑΛΕΩ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 88-79 ( ΑΝΔΡΕΣ Γ ΕΘΝΙΚΗ)
ΑΕ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ -ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ (ΑΝΔΡΕΣ Β ΕΘΝΙΚΗ)

• ΒΟΛΕΙ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ( 2η ΦΑΣΗ )
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ –ΛΑΥΡΙΟ 3-2
ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ –ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ 1-3
Προπονητής Αλκης Μπέλος –αθλήτριες Φώσκολου,Διαμαντή,Δατσκοβάκη,Δανιά,Καραστεργίου,Κάχρη, Νοροτσέα,Δημοπούλου, Πολυζωίδου,Περγαντίνα,Τσαμουλαδή Γκούτσιου.

Προηγούμενο άρθροEπίδομα τυφλότητας σε… οδηγό, από Δήμο!!!
Επόμενο άρθρο600.000 αναποφάσιστοι κρίνουν τις εκλογές!!!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.