Εκρηκτικός μηχανισμός στη Μεταμόρφωση!

0

988Το τμήμα κατά των εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής ανέλαβε την υπόθεση για τον εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, στην αυλή μονοκατοικίας στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο μηχανισμός αποτελείτο από πλαστικό δοχείο 30 λίτρων, μέσα στο οποίο υπήρχαν εκρηκτική ύλη (πιθανότατα αμμωνιοδυναμίτιδα) τρεις πυροκροτητές, δύο κομμάτια βραδύκαυστο φιτίλι και κομμάτια από στουπί.

Η ανεύρεση του μηχανισμού έγινε από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τις πρώτες πρωινές ώρες, στην αυλή και όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε πυροδοτηθεί, αλλά δεν εξερράγη.

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση ερευνούν για το άτομα ή τα άτομα που τον μετέφεραν και για που προορίζετο, αφού έχουν αποκλείσει το γεγονός στόχος των δραστών να ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στον οποίο βρέθηκε ο μηχανισμός.

Οι έρευνες για το ποιός, ενδεχομένως, να ήταν ο άνθρωπος για στον οποίο οι δράστες προόριζαν τον ισχυρότατο εκρηκτικό μηχανισμό, έχουν στραφεί στους ενοίκους των γύρω σπιτιών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε ένα από αυτά διαμένει συγγενείς γνωστού κατάδικου και προς τα εκεί εστιάζονται οι έρευνες.

ΠΗΓΗethnos.gr
Προηγούμενο άρθρο“Σκότωσε αντρόγυνο και το 12χρονο γιο τους”
Επόμενο άρθροΟΛΕΣ οι ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ για τις Εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.