Εκπτώσεις για σπουδαστές των Δημοσίων ΙΕΚ, ΣΕΚ και ΣΕΔ σε ΟΑΣΑ, ΚΤΕΛ και θέατρα

0

θεατροΕκπτώσεις στα εισιτήρια των λεωφορείων του ΟΑΣΑ των ΚΤΕΛ, του Εθνικού Θεάτρου και του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος θα έχουν σπουδαστές, καταρτιζόμενοι και εκπαιδευόμενοι των δομών της δια βίου μάθησης δηλαδή των Δημοσίων ΙΕΚ , ΣΕΚ και ΣΕΔ σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ το υπουργείο Παιδείας.

Όπως αναφέρει το έγγραφο του υπουργείου Παιδείας η Γ.Γ.Δ.Β.Μ. υπέγραψε το 2014 Μνημόνιο Συνεργασίας με το Εθνικό Θέατρο και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος για την παροχή μειωμένου εισιτηρίου στους ενήλικους καταρτιζόμενους των Δ.ΙΕΚ και Δ.ΣΕΚ και τους εκπαιδευόμενους στα ΣΔΕ για όλες τις παραστάσεις παραγωγής τους, προκειμένου να βελτιωθεί το πολιτιστικό επίπεδο και να εμπλουτιστεί η καλλιτεχνική παιδεία των εκπαιδευομένων και καταρτιζομένων στο πλαίσιο της Διά Βίου Μάθησης, με την παρακολούθηση αξιόλογων και υψηλού επιπέδου θεατρικών παραστάσεων.

Επίσης, ανέθεσε στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ την σύναψη σύμβασης με τον ΟΑΣΑ για την παροχή μειωμένου εισιτηρίου στους καταρτιζόμενους των Δ.ΙΕΚ και Δ.ΣΕΚ και τους εκπαιδευόμενους στα ΣΔΕ του νομού Αττικής.

Δίδεται επίσης στις διευθύνσεις των Δ.ΙΕΚ/Δ.ΣΕΚ/ΣΔΕ η δυνατότητα σύναψης συμβάσεων με ΚΤΕΛ ή άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς των άλλων νομών για τη παροχή μειωμένων εισιτηρίων στους σπουδαστές των ΙΕΚ/ΣΕΚ και τους εκπαιδευόμενους των ΣΔΕ.

 

ΠΗΓΗdikaiologitika.gr
Προηγούμενο άρθροΔωρεάν εξετάσεις για ανέργους και ανασφάλιστους 25-65 ετών
Επόμενο άρθροΝτράγκι: Τον Ιούλιο στο πρόγραμμα της ΕΚΤ η Ελλάδα αν πληρώσει τα ομόλογα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.