Αγιος Κοσμάς Αιτωλός Ν.Φ.: Με λαμπρότητα γιορτάστηκε η Σύναξη της Αγίας Οικογένειας του Μεγάλου Βασιλείου (Φωτορεπορτάζ)

1

agoiko 002Με λαμπρότητα και μεγάλη συμμετοχή νέων παιδιών γιορτάστηκε η Σύναξη της Αγίας Οικογένειας του Μεγάλου Βασιλείου στον Ι.Ναό των αγίων Βασιλείου του Μεγάλου και Κοσμά του Αιτωλού Ν. Φιλαδελφείας. Στην Θεία Λειτουργία και την αρτοκλασία συμμετείχαν οι Ιερείς του Ναού ενώ τον θείο Λόγο κήρυξε ο αρχιμ. Τιμόθεος Ηλιάκης που ανάμεσα στα άλλα τόνισε “Αν θέλετε να σώσετε τη Νεολαία, σώστε πρώτα την Οικογένεια…” . Στο τέλος της θ.Λειτουργίας ευλογήθηκαν τα παιδιά και έγινε προς αυτά , όπως κάθε χρόνο, διανομή δώρων που φέτος εξασφάλισε ο σεβ . Μητροπολίτης Ν.Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ προς τον οποίο και εκφράσθηκαν θερμές ευχαριστίες εκ μέρους του Προϊσταμένου του Ι.Ναού.

Προηγούμενο άρθροΑυτά είναι τα 21 κόμματα, οι τέσσερις συνασπισμοί και ο ένας ανεξάρτητος που διεκδικούν την ψήφο μας
Επόμενο άρθροΕπιστρέφει ο Χιονιάς! Που θα “χτυπήσει”…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.