Νέο σοκ στην Αυστραλία: Οκτώ παιδιά βρέθηκαν μαχαιρωμένα

0

245324523Μαζική δολοφονία παιδιών προκαλεί σοκ στην Αυστραλία και στον κόσμο. Οκτώ παιδιά – από 18 μηνών ως 15 ετών – βρέθηκαν μαχαιρωμένα σε σπίτι στην επαρχία Μανούρα του Κουίνσλαντ, στη βόρεια Αυστραλία. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο, μετά από ειδοποίηση ότι υπήρχε στο σπίτι μία σοβαρά τραυματισμένη 34χρονη γυναίκα.

“Κατά τη διάρκεια της έρευνας, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα πτώματα των παιδιών” αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας. Προστίθεται ότι η γυναίκα που βρέθηκε εκεί, είχε επίσης τραύματα από μαχαίρι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και συνεργάζεται με τις αρχές.

Η αστυνομία απέκλεισε το σπίτι και διέκοψε την κίνηση, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδιά είχαν συγγενική σχέση μεταξύ τους. Η 34χρονη ήταν μητέρα μερικών από αυτά.

Η αστυνομία του Κερνς συμβούλευσε τους κατοίκους να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

“Δεν συντρέχει λόγος το κοινό να ανησυχεί γι αυτό, πέραν του ότι πρόκειται γι ένα τραγικό, τραγικό συμβάν. Η κατάσταση ελέγχεται επί του παρόντος και δεν θα πρέπει να ανησυχεί κανένας”, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο επιθεωρητής Μπρούνο Ασνικάρ.

Ο αυστραλός πρωθυπουργός Τόνι Άμποτ δήλωσε: “Όλοι οι γονείς θα νιώσουν μία βαθιά θλίψη από αυτό που συμβαίνει. Πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα. Απόψε ο λαός θα κλάψει και θα προσευχηθεί για αυτά τα παιδιά”.

Ειδικοί μεταβαίνουν από την πρωτεύουσα της πολιτείας, το Μπρισμπέιν, για να βοηθήσουν στις έρευνες, είπε ο ίδιος και τόνισε ότι οι πληροφορίες παραμένουν συγκεχυμένες και ο τελικός αριθμός των νεκρών ενδεχομένως να αλλάξει.

Τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι στη συγκεκριμένη συνοικία κατοικούν κυρίως Αβορίγινες Αυστραλοί.

Επίσης, η περιοχή έχει υψηλό δείκτη παραβατικότητας.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων και ο δράστης όταν πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν σε καφέ του Σίδνεϊ για να ελευθερώσουν δεκάδες ομήρους που κρατούνταν από έναν ισλαμιστή υπό την απειλή όπλου περίπου για 16 ώρες.

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΟι ευχές της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων
Επόμενο άρθροΟι “σκλάβοι” που φτιάχουν τα iphones
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.