Δ.Φ.Χ.: Συνάντηση με ΕΥΔΑΠ

0

Λάβαμε το παρακάτω δελτίο τύπου:

DimarheioΣυνάντηση του Δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ.

Συνάντηση με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, κ. Βαρθολομαίο, είχε ο Δήμαρχος Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος, προκειμένου να διευθετηθεί το ζήτημα της παροχής αγωγού ύδρευσης για το Γυμναστήριο του Ιωνικού Α.Σ «Ζαχαρίας Αλεξάνδρου» και τον 2ο Παιδικό Σταθμό Νέας Φιλαδέλφειας.
Η συνάντηση κατέληξε σε συμφωνία των δυο πλευρών και θα ξεκινήσουν άμεσα οι απαραίτητες διαδικασίες για την ολοκλήρωση των παροχών σύνδεσης της ΕΥΔΑΠ.
Σε θετική κατεύθυνση κινήθηκε και η συζήτηση για το ζήτημα των χρεών των σχολικών επιτροπών και θα καταβληθούν προσπάθειες για τη διευθέτηση του θέματος το προσεχές χρονικό διάστημα.

Προηγούμενο άρθροΟι καλύτερες γυμνές σκηνές του 2014! (video)
Επόμενο άρθροΕκτός πανεπιστημίων 80.000 φοιτητές
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.